Categorieën

Newsletter

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Voorwaarden voor het inwisselen van actiecodes voor korting

Deze voorwaarden gelden voor alle codes van kortingsacties van Koko Beauty Bvba (kokonail.nl , kokonail.be) Voor onze kortingscodes gelden onze “Voorwaarden voor het inwisselen van actiecodes voor korting”.

01. De kortingscodes zijn in de aangegeven tijdsperiode geldig en slechts eenmaal per bestelling inwisselbaar. 
02. Het kortingstegoed kan ook aan derden worden overgedragen. 
03. De bestelwaarde van de artikelen moet minstens even hoog zijn als het kortingsbedrag. Om administratieve redenen is het niet mogelijk een restkortingsbedrag te restitueren. 
04. Het kortingsbedrag / kortingspercentage maakt geen aanspraak op enige vorm van rente en het bedrag wordt niet contant uitbetaald. 
05. Wanneer het kortingsbedrag niet hoog genoeg is om de bestelling volledig te betalen, staan er verscheidene betaalwijzen ter beschikking om het verschil te vergoeden. 
06. De kortingscode wordt niet gerestitueerd wanneer alle artikelen, of slechts een gedeelte daarvan, geretourneerd worden. Betaalde bedragen zullen bij een retourzending worden gerestitueerd. Dit geldt wanneer de kortingscode in het kader van een reclameactie werd uitgegeven waarvoor geen vorm van tegenprestatie was vereist.
07. Kortingscodes hebben een minimaal bestedingsbedrag, welke ook geldig blijft na het retourneren van artikelen, dit bedrag wordt altijd bij elke kortingscode aangegeven. 
08.Kortingscodes kunnen gekoppeld zijn aan een maximaal bestedingsbedrag.
09.Kortingscodes kunnen niet gebruikt worden bij het aanschaffen van vouchers.
10.Kortingscodes kunnen enkel tijdens het bestellen van artikelen worden ingezet, ze kunnen niet met terugwerkende kracht worden ingeleverd en verrekend wanneer de bestelling zich reeds in het bezorgproces bevindt. Uitzondering hier op is wanneer uw bestelling nog niet het bezorgproces is ingegaan en u nog geen verzendbevestiging via e-mail heeft ontvangen.


Vergelijk 0

Geen producten

Te bepalen Verzending
0,00 € BTW
0,00 € Totaal

Prijzen zijn incl. btw

Afrekenen