Categorieën

Newsletter

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Algemene Voorwaarden

1. Geldigheid

 Deze leveringsvoorwaarden hebben betrekking op alle aanbiedingen en leveringen van alle producten welke worden aangeboden door de KOKO BEAUTY BVBA Webshop (kokonail).

 

2. Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BE-BTW, maar exclusief verpakkings- en verzendkosten.

Deze verpakkings- en verzendkosten bedragen voor levering in België vanaf 4,95 € en in Nederland 6,95 € per order. Bij levering in andere landen is dit afhankelijk van het land en het verzendgewicht, dit wordt automatisch uitgerekend als u uw bestelling plaatst.

 

3. Bestellen

Minimale order bedrag is €12 .U kunt bestellen via de website (bij voorkeur), per e-mail, telefoon. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met een overzicht van uw bestelling. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen worden de bestelde artikelen toegezonden. Indien wij uw betaling niet binnen de 14 dagen hebben ontvangen vervalt daarmee uw bestelling.

 

4. Betalingen ( zie ook de Veilige Betaalmethoden ).

Betalingen van producten vinden per bank vooruit plaats (iDeal, Bancontact,Sofortüberweisung, Mastercard, Visa, Paypal, Giropay, etc..). Wanneer u betaalt d.m.v. een bankovermaking vanuit het buitenland, maakt u dan gebruik van ons 'IBAN-nummer'. In de meeste gevallen zullen er dan geen bankkosten worden berekend. Informeert u dit graag vooraf bij uw bank. Uw bestelling wordt alleen verzonden na ontvangst van de volledige som van uw bestelling.

 

5. Levering ( zie ook de Leveringsvoorwaarden).

Wanneer de producten op voorraad zijn, bedraagt de levertijd 1 werkdag (in België en Nederland), gerekend vanaf de datum dat het aankoopbedrag op onze rekening is bijgeschreven. Indien een artikel tussen het moment van bestelling en betaling onverhoopt is uitverkocht en/of niet binnen 30 dagen geleverd kan worden, wordt er telefonisch contact opgenomen met de klant om eventueel een ander kelru of product ter vervanging te kiezen zodat de bestelling alsnog kan verzonden worden, indien wij de klant niet kunnen bereiken wordt willekeurig een artikel van dezelfde categorie met dezelfde prijs ter vervanging verzonden (dit gebeurt meestal bij de gels).

 

6. Reclames

U wordt vriendelijk verzocht om bij aflevering te controleren of de producten aan de bestelling overeenkomen. Indien dit niet het geval is, dient u KOKO BEAUTY BVBA daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen drie (3) werkdagen na de aflevering schriftelijk, telefonisch of per email op de hoogte te stellen.

De kosten voor het retour zenden komen volledig voor de rekening van de klant.

Wanneer het retour gezonden product door ons is ontvangen en aan de voorwaarden voldoet ( ongeopend of onbeschadigd) zal het aankoop bedrag exclusief verzendkosten worden teruggestort. Gel en Liquid producten kunnen echter niet worden teruggestuurd en of terugbetaald, omdat wij niet kunnen controleren of het al niet is open gemaakt.

Voor retourzendingen:

Mheerstraat 8 A
3770 Vlijtingen
Belgie

Voor vragen kunt u ook eerst bellen:

Tel:     +32 (0)12 37 01 30

7. Herroepingsrecht

Conform de wet 'verkoop op afstand' van 6 april 2010 heeft de Koper de mogelijkheid om van de aankoop af te zien, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de veertien (14) kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De Koper dient ons hiervan altijd schriftelijk (via e-mail) en vooraf op de hoogte te brengen. In deze e-mail dient de Koper naam, ordernummer en (indien van toepassing) bankgegevens te vermelden. Mits uw verzoek voldoet aan het bovenstaande, ontvangt u binnen twee (2) werkdagen een bevestiging met het adres waarnaar u uw bestelling kunt retourneren.

De Koper moet de goederen op eigen risico en kosten in de originele verpakking, in onbeschadigde toestand en voldoende gefrankeerd, met vermelding van het ordernummer terugsturen naar Koko Beauty BVBA, Mheerstraat 8 A, 3770 Vlijtingen, België. Let op! Retourzendingen die niet vooraf per e-mail werden aangemeld, zullen niet worden gecrediteerd! Na ontvangst van de retourzending ontvangt u een bevestiging per e-mail.  De door de Koper betaalde sommen (exclusief leveringskosten) worden terugbetaald zonder interest of andere vergoeding binnen veertien (14) dagen na de bevestiging van ontvangst van de retourzending.

Goederen die specifiek voor de Koper ontworpen zijn en of vervang lampen, gel en vloeistof artikels kunnen niet teruggenomen worden en de Koper kan zich dus niet beroepen op het verzakingbeding.

 

8. Aansprakelijkheid

De informatie op de KOKO BEAUTY BVBA Webshop wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. KOKO BEAUTY BVBA Webshop aanvaard geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke gevolgen die direct of indirect voortvloeien uit het verkeerd gebruiken van een van onze producten. Het dient de aanbeveling dan ook om de gebruiksaanwijzing van het product goed door te lezen of professionele kennis te bezitten alvorens een product te gebruiken.

Klachten kunt u via de onderstaande adressen aan ons richten, waarna wij er alles aan zullen doen om de klacht naar tevredenheid op te lossen. Indien u onverhoopt niet tevreden bent met de geboden oplossing kunt u uw klacht schriftelijk richten aan de directie van KOKO BEAUTY BVBA , graag onder vermelding van een e-mailadres of telefoonnummer. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.

 

8. Toepasselijk recht

Op elke overeenkomst tussen KOKO BEAUTY BVBA Webshop en de klant is Belgisch recht van toepassing.

 

9. Onze gegevens

Mheerstraat 8 A
3770 Vlijtingen
Belgie

Tel:     +32 (0)12 37 01 30
Email:  info@kokonail.be
URL:    www.kokonail.be

IBAN: BE07 9730 8585 7966


Vergelijk 0

Geen producten

Te bepalen Verzending
0,00 € BTW
0,00 € Totaal

Prijzen zijn incl. btw

Afrekenen