Categorieën

Newsletter

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Veilige Betaalmethoden

 

 

Veilig

Sofort Banking is een Europese directe betaalmethode die bankonafhankelijk is en je naar jouw eigen vertrouwde bankomgeving leidt bij betaling. Sofort Banking is TÜV-gecertificeerd en ontwikkeld door Payment Network AG. Je betaalt via beveiligd betalingsformulier met gecodeerde datatransmissie. Jouw online-banking toegangsdata worden niet bewaard. Sofort Banking behoort tot de één van de veiligste Europese betaalmethodes op het internet.

Eenvoudig

Wanneer je een online aankoop wenst te doen met Sofort Banking, , hoef jij je niet eerst te registreren of een account aan te maken. Je meldt je eenvoudig aan volgens het vertrouwde principe van het internetbankieren. Schuif de betaalkaart in de Digipass en volg de instructies op het scherm. De begunstigde (Media Markt), het bedrag en het land zijn al vooraf ingevuld. Op het einde van dit proces ontvang je een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestig je jouw identiteit en jouw betaling. Daarna zal je terug gebracht worden naar de website van Media Markt, waar je aankoop wordt bevestigd.


 

Veilig

PayPal is een online betaalservice waarbij je jouw kredietkaartgegevens enkel registreert bij PayPal. Jouw persoonlijke gegevens worden nooit aan de verkoper doorgegeven, waar je ook online aankoopt. Je keurt de betaling goed via de beveiligde PayPal omgeving, zonder op onze Media Markt website opnieuw je bank –of kredietkaartgegevens te hoeven ingeven.

Eenvoudig

Wanneer je een online aankoop wenst te doen met PayPal, dan registreer je jouw kredietkaartgegevens eerst bij PayPal. Zo wordt jouw kredietkaart gekoppeld aan jouw PayPal-rekening. Je hoeft deze gegevens niet meer in te vullen wanneer je een betaling doet. Het volstaat je e-mailadres en je wachtwoord in te geven, de betaling te bevestigen en PayPal schrijft het bedrag automatisch af van je rekeningsaldo of je kredietkaart. Daarna zal je terug gebracht worden naar de website van Media Markt, waar je aankoop wordt bevestigd.


De snelste manier om direct gebruik te kunnen maken van onze service is dus door gebruik te maken van een ‘online’ betaaloptie zoals Sofort, Paypal, Bancontact of Creditcard etc... na een positieve afhandeling van deze opties heeft U in 95 % van de gevallen uw bestelling morgen thuis.

 

Bankoverschrijving 'Overboeking'  België / Nederland

U ontvangt per e-mail informatie over hoe en waarheen u uw betaling kunt overschrijven. Bij een bankoverschrijving verwerken wij de bestelling zodra wij uw betaling hebben ontvangen. Het duurt ongeveer 1-3 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.

 

Afhalen

Hier mag u geen vooruitbetaling doen, u betaalt uw bestelling gewoon in cash wanneer u uw bestelling komt afhalen (eerst telefoneren voor afspraak).


Vergelijk 0

Geen producten

Te bepalen Verzending
0,00 € BTW
0,00 € Totaal

Prijzen zijn incl. btw

Afrekenen